Webbdesign

Jag har byggt en rad olika webbplatser, och här nedanför hittar du några av dem.

Klicka på länkarna för att besöka webbplasterna, och följ dem gärna på deras sociala medier.

Jag skapade den här webbplatsen som en databas online där vi samlar in och publicerar brottsrelaterad information och fakta från hela internet.

Som du vet från den här webbplatsen du nu besöker så är ett av mina intressen att bygga saker. Och en av dessa saker är gitarrer, så jag skapade den här webbplasten till just dessa.

Gå Till Sidan
Crime Scene Forums
crimescenecommunity.com

Crime Scene Community kommer att bli ett kompliment till Crime Scene Database. Tanken är att besökarna ska kunna diskutera och dela med sig av sina egna erfarenheter.

Detta är min personliga startsida som jag skapade för att ha allt jag vill ha tillgängligt där när jag startar min webbläsare. Du får gärna använda den om du gillar den.

Jag skapade den här webbplatsen som en motsats till Crime Scene Database. Här samlar jag in och publicerar positiva, kärleksfulla och hjärtevärmande saker om mänskligheten.

Jag skapade den här webbplatsen till min pappas företag. Han åker runt i Sverige och håller föredrag för kommuner och föreningar om olika möjligheter att finansiera nya projekt.